vacatures algemeen

Geplaatst 18 jan. 2011 08:34 door Suzan Polet
Voor onze doelbewust kleinschalige school (16 lln per klas, 80 leerlingen per leerjaar) zijn we altijd op zoek naar docenten VO voor Mavo/Havo/Vwo. We zijn een school met goed management en weinig 'overhead', en we stellen het docentschap daardoor centraal. Je kunt een open sollicitatie sturen naar: vacatures@svpo.nl 

Schooljaar 2015/2016
We hebben vacatures voor docenten:
Economie

Daarnaast willen we altijd in kontakt komen met enthousiaste mensen die de komende schooljaren deel kunnen uitmaken van ons team.

Heeft je interesse, stuur dan je cv met korte motivatie naar: vacatures@svpo.nl

Over onze school
Op onze kleinschalige nieuwe school bieden we met moderne middelen 'ouderwets' onderwijs. Onze kleine klassen zorgen er voor dat docenten de ruimte hebben voor waar het om gaat: aansprekend onderwijs. Daarbij kennen we geen tussenuren en weinig huiswerk - voor onze leerlingen en als het even kan, ook voor onze docenten.

We werken bijzonder doelgericht en vertrouwen daarbij liever op een cultuur van persoonlijke aandacht dan op procedures en protocollen. We zoeken daarom ondernemende docenten die onze leerlingen kennis en inzicht bieden, die een bijdrage willen leveren aan het succes van onze school en die daarbij: 
  • zelfstandig opereren
  • een hoge mate van verantwoordelijkheid nemen voor het leerproces 
  • een prettige omgang met hun leerlingen onderhouden 
  • het goede voorbeeld geven door ook zelf te leren 
  • doelgericht zijn
  • onderwijsvernieuwingen alleen omhelzen als het om verbeteringen gaat (en anders niet) 
  • onze kleine klassen aangrijpen voor verdieping van de lessen
Wij bieden arbeidsvoorwaarden vergelijkbaar met de CAO VO. Verder beschikt elke docent over een eigen vakbudget dat naar eigen inzicht besteed kan worden.

We zijn een normaal bekostigde school, maar bewijzen dat door goed management kleine klassen mogelijk zijn. We hebben weinig 'overhead' en stellen daardoor het docentschap centraal. Walter Dresscher (voorzitter AOB) over onze school:

“Een kleinschalige school voor voortgezet onderwijs. Kleine klassen van zestien leerlingen, de volle aandacht voor het lesgeven. Daar gaat het om de interactie. Dat is een voorbeeld waar ik wél in geloof.”
Voor alle vakken zijn open sollicitaties voor volgende schooljaren van harte welkom. 


Comments